• Minimumi i kostos se transportit eshte 3.5 euro ndersa maksimumi mund te shkoje deri ne 7 euro.
    Shenim:  Kosto e transportit llogaritet automatikisht në bazë të peshës së produkteve dhe vendit ku ndodheni, dhe ju shfaqet kur shkoni tek arka. Në Tiranë porosia ju arrin brenda dites dhe deri ne 48 orë në çdo qytet tjetër.
  •  

E hene - E shtune:  08:00 - 21:00

E diele:                   10:00 - 20:00

Under construction